Justin Bieber och Selena St. Lucia



Miley lämnar Urth Cafe i Los angeles


Hetaste kvinnor 2010

10.
Rihanna 2010 har vait otroligt roligt att följa, hennes kariär har varit på top i år, men i år har hon varit färglatt och interesant. Hennes nya skiva loud släpptes i november och säljer grymt bra.

9.
Snooki snooks.. Vad hon nu kallar sig! Har nu haft ett coolt år men hit showen Jersey Shore har snooki helt klart blivit störst av hela Jersey shore cast. Grattis Snooki!
8.
Ashley Tisdale från HSM har en egen serie nu men har inte medvärkat i en film 2010 men nästa år kommer Sharpay's fabulous adventure, så hon är nog inte helt klar med HSM.
7.
Taylor Swift har haft ett otroligt år många skivor sålda och har börjat dejta Jake Gyllenhaal och värkar lyckig.
6.
Twilight bruden -Kristen Stewart har hunnit med mycket iår några filmer och i november börja hon filma den näst sista twilight filmen. Och det ryktas fortfarande om Robsten men vem vet?
5.
Vi vet alla vem Julia Roberts är men nu vet vi också Emma Roberts är 2010 var hennes år, 7 filmer släppte hon i år och alla blev lyckade.
4.
Eva Longoria Parker har hostat och varit upptagen med Desperate Housewives de här året men hon har lyckats  stannat på top ändå.
3.
Disney's söta Selena Gomez 2010 har varit otroligt kul för Selena hon har ''dejtat the biebs'' tydligen bråkat med sin föra bff Demi Lovato. ''Dejtat Nick Jonas igen'' 
2.
Demi Lovato's år har vait jobbigt och kul, bråk med Shorty från Abdc och gjorde slut med Joe jonas och bråk med Selena Gomez sägs det. Men Demi har haft ett bra år för hennes kariär.
1.
Miley Cyrus har helt klart haft det bästa och värsta år, Hon har prövat på lite saker och gjort lite filmer. Men Miley har varit hetast i år!


Hetaste 2010 män top 10

10. 
      Eminem har haft ett grymt bra år, med hit låten love the way u lie & not afraid. Det här har vait EM's år. 
  9. 
James Lafferty är nog mest känd från one tree hill i rollen Nate scott men han har också haft ett bra år han har två nya filmer som kom ut 2010 Sam & The Legend of Hell's Gate: An American Conspiracy, där han haft stora roller.
8.
Gossipgirl's Ed Westwick har sin top show och är med i ett band. 2007 fick han sitt kändis år men det har hållt i sig och han är en av dom snyggaste tv stars. 
 
7.
Chace Craford är också känd från Gossipgirl men han har nu skapat ett namn för sig när han var med i Twelve 2010 med 50 cent så var det klart att han var en bra skådis utanför gossipgirl.
 
 6.
Joe Jonas har varit mest aktuell med camp rock 2 och Jonas LA som las ner iår. Men han har hunnit med att dejta Demi Lovato och Ashley Greene iår.
 5.
Dear John hetingen har verkligen gjort många filmer nu han har 7 filmer som kommer ut nästa år & är gift med Jenna Dewan dom träffades på step up och gifte sig 2009.
 
 4.
Robert Pattinson har verkligen haft ett bra 2010 med tredje Twilight filem Eclipse och Rembember me, har hans kariär på top och han stannat het hela året ut!  

 3. 
HSM star -Zac Efron En utav dom hetaste männen i världen kan man säga efter Hsm filmerna är han nog den som klarat sig bäst utav alla. 2010 var han med i Charlie St. Cloud som Charlie.
 
 2.
Twilight hunken Taylor Lautner har haft ett otroligt år med Eclipse, i år har han dejtat Taylor swift och tydligen Selena Gomez.

 1.
Men den som har haft de bästa året har helt klart varit Justin Bieber. Han har helt klart varit hetast 2010, han har en bok och hans nya film never say never som kommer i februari.


T4: Justin Bieber interview


MVP Approved


Bara 7 dagar kvar, nu och ser ut som det kommer bli galet med den nya tjejen.


Jashley på LAX

ashley greene joe jonas lax 03ashley greene joe jonas lax 02ashley greene joe jonas lax 07

Bieberfever farligt ?


Bieberfever brukar inte vara så farligt men när man ser den här bilden är frågan hur långt kan det gå?


Miley 2008


NO MAKEUP


Även kändisar är inte snygga hela tiden, till och med dom har dåliga hår dagar. Men vem var finast utan smink?

HSM3 star Ashley Tisdale nya serie


I usa har serien hållt på ett tag, dom är nu på avsnitt 12 men serien har inte kommit till sverigen än så vi får vänta ett år till, nån som har kollat online?

Joe och Ash i Green Bay

Joe Jonas Ashley Greene @ Green Bay

Demi och Miley privata bilder


Back to Jersey Photo cast photos Part 4

"MVP"

Bieb's ama's night

Russell Brand, Justin Bieber and Katy PerryWillow Smith, Justin Bieber and Jaden SmithJustin Bieber and Katy Perry backstage at the AMAs

Back to Jersey Photo cast photos Part 3


Är någon spänd för 6 janurai?

Back to Jersey Photo cast photos Part 2


Back to Jersey cast photos Part 1


Färsk kärlek 2010


Jake Gyllenhaal och Taylor Swift

Brody Jenner och Avril Lavigne

Alexander skarsgård och Kate Bosworth

Joe Jonas och Ashley Greene


Jelena Kiss?


Den här lades upp på oceanUP's twitter. De flesta tycker bilden ser sjukt photoshopad ut (jag är inte så säker)  men nu vill jag ju såklart höra vad ni tycker om den! Är der Jelena nu eller ?

Demi utanför Rehab



Demi var utan för rehab i jul för att spendera julen med sin familj. Hon såg rikigt snygg ut! Hoppas Demi blir bättre snart.


Selena har tagit av sig sin kyskhetsring?


Källor säger att Selena har tagit av sig sin promise ring, som tyder på att hon inte ska ha sex tills hon gifter sig, källor såg henne utan ringen när hon var i Justins tourbus. Hm.. Selena kanske inte är så oskylig längre hon är ju 18 år nu.

Now and then

Ashley Greene
Ashley Greene
Kellan Lutz
Kellan Lutz
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Cam Gigandet
Cam Gigandet
Nikki Reed
Nikki Reed

Miley Cyrus

Taylor Momsen

Medelande från Miley


K Stewart blonde


Om ni inte visste så brukade twilights Kristen Stewart vara blond. Hon passar väldigt bra i det tycker jag och hon borde ha blont istället föt brunt hon ser mycket snyggare ut i blond. Eller vad tycker ni ?

Justin julhandlar i Stratford



The biebs and Selena


Bara vänner?..

Days of our lifes 2010 promo


Eftersom sverige är 3/4 år efter usa med våra bästa år, så här är en promo för alla EJ & Sammi fans!

Hm..


Paparazzi


MIley Cyrus house


Taylor Momsen Reklam för Galliano


 I år är Gossip Girl-skådespelerskan och rockstjärnan Taylor Momsen ansiktet utåt för den ikoniska modedesignern John Gallianos nya parfym, hon är den perfekta Gallianotjejen eftersom han förmodligen är en av få människor som verkligen uppskattar faktumet att hon går runt i underkläder, läder jackor och riskabla klackar dagen lång!

Här är reklamfilmen som precis har släppts för parfymen. Självklart sjunger hon i den. Vad tycker ni?

Taylor Lautner


24 feb 2010

Justin hjärta Selena = sant?


Justin håller på att hamna i ett allvarligt förhållande med Selena Gomez!

"Folk ber honom gå sakta fram, men han har fallit handlöst för Selena", säger en källa.

Justin och Selena sågs nyligen på middag på Kobe Biffar, en japansk restaurang i Dallas, Texas. "Justin viskade i Selena öra och fick henne att fnissa", säger en åskådare. "Selena säger att det är mer än vänner", sa en källa nyligen. "Han har haft en crush på henne hur länge som helst nu, det är dags!"

Selena - som tidigare dejtat sångaren Nick Jonas och Twilight-stjärnan Taylor Lautner - har tidigare insisterat att hon aldrig skulle dejta Justin eftersom det skulle vara alltför "konstigt".

När Selena tillfrågades av Ellen DeGeneres på hennes show om hon var romantiskt involverad med Justin, svarade hon, "Oh broder! Han är liten. Nej, han är som min lillebror. Det är konstigt för mig. Tyvärr har jag inte varit på ett dejt på över sex månader".

"Med facit i hand, är det kanske inte så långt mellan dejter. Sanningen är att jag inte har träffat någon, men jag är ung. Jag behöver inte ha en pojkvän just nu".

(källa:justindrewbieber.blogg.se)


Sexy Biebs?


Nya Jersey shore promo

MTV Shows

Jersey shore cast on Ellen



Snooki N Vinny


Twitter pic


Emberesing..



Det finns bilder som kändisar verkligen inte vill att vi ska se här är del 1. Ganska glad att jag inte är känd nu!

Jonas brothers house




Demi lovato's hus


Miley show


Justin N Selena

selena gomez justin bieber tour bus 01
selena gomez justin bieber tour bus 03

Love love love..

7 januari 2011



Jersey shore season 3 kommer ha sändas 6 januari på mtv i usa men i sverige är det oklart. Så jag kommer att länka till första avsnittet och ge er sidan ni kan kolla in varje fredag på. Det kommer hetta till mellan snooki och mike och.. Snooki byter plats med ronnie. Sammi och Ronnie bråkar (chock)


Visste du att?


Days Of our lifes star nadia bjorlin är svensk och heter björlin.
 

Hon är född i Bethel, men bodde i sverige tills hon var 7 år. Hennes pappa Ulf Björlin & hennes mamma Fary, Är en decorator från Iran. Nadia snackar svenska, Persian, English och kan sjunga i andra språk lika bra.
Hennes roll Chole Lane i days är hon mest känd för och hennes roll har komit och gått 1999-2003, 2003-2004, 2004-2005, 2007 - 
Hon är med nu och har en stor roll hon är just nu med Lucas Roberts. Och hennes pojkvän är Brandon Beermer som tog över Jason Cook's roll i days Shawn Douglas Brady. 


The hills then and now del 2


Justin bobby

Audrina Patridge

Lo Bosworth

Holly Montag

Frankie Delgado

Kristin Cavallari


Paris älskar rosa

Gissa Kändisbilen!


P!nk Gravid


Trots att Pink bara är knappt en månad gravid, har hennes modersinstinkter redan kickat in! Pink delade nyligen med sig av sina farhågor om att hon inte kommer kunna motstå att bli en fotbollsmamma i framtiden!

I fredags tweetade hon: "Jag såg precis cirka 20 3-åringar på deras första semesterträning. Mitt hjärta hör ont det var så jävla bedårande. Jag kommer att bli en fotbolls mamma, eller hur? shit."


The hills then and now del 1


Heidi Montag (Pratt)

Lauren Conrad

Whitney Port

Brody Jenner

Spencer Pratt

Stephanie Pratt


Before and after


Christina Aguilera

Rihanna

Madonna

Megan Fox
Kim Kardashian Before And After
Kim Kardashian

Blake Lively

Ashley Tisdale

Britney Spears hus

Britney Spears sparar inte på strömmen

Justin bieber och Selena i Miami

selena gomez justin bieber 02selena gomez justin bieber 04selena gomez justin bieber 03

Mer Jersey Shore


Ber om ursäkt för dålig bild..

Demi ''skandal'' part 2

Demi Lovato BRA PICTURES Beautiful

Model's Hair Catches Fire During Diddy's Ustream

Diddy Model Fire
Klicka för att komma till videon


Mer Demi ''skandal''

Demi Lovato SEXY PICTURES PART 2
Demi Lovato SEXY PICTURES PART 2


Lilo nykter


Det här måste vara första gången för henne. Lindsay Lohan har nu varit nykter i 100 dagar, vilket innebär att hon varit utan droger i mer än tre månader.Hennes föräldrar har båda sagt att de tror att hon är seriös med sitt tillfrisknande den här gången, och att hon är redo att ta sitt liv och sin karriär seriöst också.Hoppas att Dina Lohan och Michael Lohan har rätt för en gångs skull!
(Källa: Radar)

Lika som bär

 
Natalie Portman & Keira Knighley. 


Privata bilder på Demi lovato

Demi Lovato SENSUAL PICTUREDemi Lovato SENSUAL PICTURE


Breaking dawn


Ny/gamla Biler från ispelningen av nya twilight filmen. Bilderna är från november.


Jersey shore season 3 Sneak peeks




Miley Cyrus 15 dec 2010



Kardashian julkort

The Kardashian Family Christmas Card!
Vill du köpa familjen Kardashian julkort finns det nu. Vad tycker ni?

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides Official Trailer


Usher kick in the face!

Usher Kicked Face Video
Klicka på bilden för att komma till videon.

Nicole Richie bröllops klänning


hiss eller diss?


Miley 14 dec 2010


Mileys mamma Tish är nu med Miley i New Orelands på inspelningen av ''so undercover''


Scarlett Johansson & Ryan Reynold split


Ytterligare ett av Hollywoods par har brutit upp den här veckan! Scarlett Johansson och Ryan Reynolds har precis gått ut med att deras tvååriga äktenskap nu är över! Jag vet inte mycket om deras förhållande, dom har varit så privata med sitt förhållande att jag aldrig sett dom på röda mattan tillsammans, men förvånade är jag ändå!

Jag har hört att det är Scarlett som gjort slut med Ryan men man vet ju aldrig. People skrev att hon redan börjat leta efter en lägenhet i New York, plus att hon tillbringar sin semester nu i Jamaica med några tjejkompisar för att komma över uppbrottet.


Willow nya bowl haircut..



Chris browns nya flickvän?



Chris brown såg på standen med sin nya kärlek eller sina.. Men vem är tjejen?

Jersey shore season 3 promo



Chers nya hårfärg

Cher
Hiss eller diss?


Booboo Stewart om miley och annat



Love the way you lie cover


Rock prinsessan och hennes band gjorde en cover på eminem och rihannas hit låt love the way you lie. Den är .. well gillar hennes röst.

Will Smiths hus



Slutet för Zanessa!

Vanessa Hudgens
Det är verkligen slut den här gången, det är inte ett rykte. Turturduvorna från High School Musical, Zac Efron och Vanessa Hudgens har officiellt gjort slut efter flera år tillsammans! Paret har lovat fansen att de kommer förbli vänner och att det inte låg någon otrohet bakom, deras romans har helt enkelt bara kommit till ett slut.

Det är samma gamla Hollywoodgrej, Zac och Vanessas karriärer har tagit dem till motsatta sidor av världen under majoriteten av året och de tycks aldrig få se varandra. Så om ni förväntade er att de skulle offentliggöra sitt bröllop snart, kommer inte hända. Det gyllene paret är borta.
Källa: People

Taylor Momsen flashes the crowd Oct. 21, 2010!


Wow The good girl gone bad, Taylor bestämde sig för att visa hennes bröst för new york crowd. lite random sådär bara. Och hennes föräldrar var på plats.

Whatthebuck snackar om Miley


Min favorit youtuber snackade om Miley Cyrus, roligare snubbe for man leta efter. skippa till 1.44

Before GTL



Ja dom har ju inte alltid varit så jätte snygga, Sammi ser jätte söt och oskyldig ut men Vinny och Ronnie ser.. Ja vi är nog glada att vi inte är kända för vi alla har bilder vi inte vill att nån ska se ellerhur Ronnie! För att veta mer om hur dom såg ut och vad dom gjorde när dom var 17 och lite clip från jersey shore s3. klicka här

Miley smokes bong

Det värkar inte gå så bra för våra ''disney stars'' Demi är på rehab och Miley tar en drog som heter Salvia och är ganska full på en video men läktes några dagar sen. Drogen är laglig i några delar av USA den enda effekten är att man ser hallucinationer och blir hyper. Och nu har det komit fram att Mileys vän Anna skicka in video till TMZ och hon radera sin twitter och facebook. Trevlig vän.Hon tror att nån kille är Liam. Sorligt..


Rihannas home


Rihannas i Beverly Hills

Meet the celeb


Guywatch har gjort ett collage med bilder på två kändisar och hur en annan kändis skulle kunna vara deras barn. Jag tycker faktiskt dom har lyckats bra, roligt gjort också. Ian Serhalder och Chace Crawford är ju ganska lika.

Katy Perry blir Katy Brand


När Katy Perry gästade Ellen Degeneres show berätta hon att hon ville ändra sitt namn till Brand eftersom hon är gift nu. Och hon berätta också att dem har tre katt som dem är helt beronde av (haha)
Well here's to you, mrs. Brand.

Justindrewbieber.blogg.se


Hittade den hära på justindrewbieber.blogg.se tyckte den var sjukt rolig men den är ju fake.
men ändå tyckte den var rätt rolig.

Emma Stone goes blonde!


Skådisen Emma Stone har gått tillbaka till hennes rötter! Vem visste att hon va blond från början har allitd trott hon va rödhårig. Är det hiss eller diss? För min del är det hiss, hon ser mycket sötare ut nu!

Jersey shore season 3


Angelina är nu borta, men våra andra favoriter är fortfarande kvar plus en n medlem Deena Nicole Cortese som är Snookis vän. Sammi och Ron kommer bråka som vanligt och hon kommer
kanske lämna huset pågrund av det. Snooki byter plats med Ron i s 2 hon åker till fängelset. Och det kommer va
mycket hook ups och drama. 6 Januari har Jersey Shore premiär i USA när den kommer till sverige vet jag inte.
Men jag ger er länkar varje vecka om ni vill se. Och jag hoppas på att Vinny och Snooki ska bli tillsammans vilka
är erat favorit par som ni hoppas på?


Megan Fox smile


Dem är från ett tag sen men ändå inte alltid man får se Megan Fox så glad.


Nicki Minaj


Lyssna på Nicki Minajs nya album pink friday på spotify eller köp, hon är galnare än lady gaga! LOVE IT


The biebs

justin bieber mustache man 06
justin bieber mustache man 01
justin bieber mustache man 03
Verkar som justin bieber diggar denna fakemustaschen, haha skit skön!

Lindsay får sparken


Det ryktas om att lindsay lohan har fått sparken från filmen Inferno ,
fast Lilo säger att hon ''sa upp sig'' ett par dagar sen bekräftade regissören
Matthew Wilder att Malin Åkerman ska spela rollen som Linda Lovelance istället
för miss Lindsay på grun av divigt betende och att hon alltid va försenad.
Well grattis till malin hoppas det går bra för Malin Åkerman i USA.


Nya naken bilder på miley


raderat inlägg.
om ni vill se äcklet som la ut bilder på en naken ''miley cyrus'' här är länk.


Eclipse





 Imorgon släpps Eclipse på dvd, är det nån som kommer köpa den ? Här har ni twilight fans ett par bilder från Eclipse njut!


-


Taylor Lautner på LAX


Taylor lautner är en utav dom som aldrig förlorar sitt smile, han landade på LAX för några dagar sen. Han ser bra ut som vanligt, här finns en video när han landar.

Kim kardasihan dead ?



Kim Kardashian och andra stjärnor son Alicia Keys och Swizz Beatz poserade som döda människor i kistor,
Alltihopa är för Alicia Keys välgärenhetsorganisation "Keep a Child Alive" och stjärnorna har meddelat att de tänker vara digitaltdöda nästa vecka. Det betyder att de kommer att stänga ner sina Twitter och Facebookonton
ändå tills 1 miljon dollar har samlats in för Alicias förebyggande mot HIV/Aids. Stjärnor som Usher och lady gaga kommer också stänga ner sina twitter en vecka.


RSS 2.0