Hetaste 2010 män top 10

10. 
      Eminem har haft ett grymt bra år, med hit låten love the way u lie & not afraid. Det här har vait EM's år. 
  9. 
James Lafferty är nog mest känd från one tree hill i rollen Nate scott men han har också haft ett bra år han har två nya filmer som kom ut 2010 Sam & The Legend of Hell's Gate: An American Conspiracy, där han haft stora roller.
8.
Gossipgirl's Ed Westwick har sin top show och är med i ett band. 2007 fick han sitt kändis år men det har hållt i sig och han är en av dom snyggaste tv stars. 
 
7.
Chace Craford är också känd från Gossipgirl men han har nu skapat ett namn för sig när han var med i Twelve 2010 med 50 cent så var det klart att han var en bra skådis utanför gossipgirl.
 
 6.
Joe Jonas har varit mest aktuell med camp rock 2 och Jonas LA som las ner iår. Men han har hunnit med att dejta Demi Lovato och Ashley Greene iår.
 5.
Dear John hetingen har verkligen gjort många filmer nu han har 7 filmer som kommer ut nästa år & är gift med Jenna Dewan dom träffades på step up och gifte sig 2009.
 
 4.
Robert Pattinson har verkligen haft ett bra 2010 med tredje Twilight filem Eclipse och Rembember me, har hans kariär på top och han stannat het hela året ut!  

 3. 
HSM star -Zac Efron En utav dom hetaste männen i världen kan man säga efter Hsm filmerna är han nog den som klarat sig bäst utav alla. 2010 var han med i Charlie St. Cloud som Charlie.
 
 2.
Twilight hunken Taylor Lautner har haft ett otroligt år med Eclipse, i år har han dejtat Taylor swift och tydligen Selena Gomez.

 1.
Men den som har haft de bästa året har helt klart varit Justin Bieber. Han har helt klart varit hetast 2010, han har en bok och hans nya film never say never som kommer i februari.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0