Hetaste kvinnor 2010

10.
Rihanna 2010 har vait otroligt roligt att följa, hennes kariär har varit på top i år, men i år har hon varit färglatt och interesant. Hennes nya skiva loud släpptes i november och säljer grymt bra.

9.
Snooki snooks.. Vad hon nu kallar sig! Har nu haft ett coolt år men hit showen Jersey Shore har snooki helt klart blivit störst av hela Jersey shore cast. Grattis Snooki!
8.
Ashley Tisdale från HSM har en egen serie nu men har inte medvärkat i en film 2010 men nästa år kommer Sharpay's fabulous adventure, så hon är nog inte helt klar med HSM.
7.
Taylor Swift har haft ett otroligt år många skivor sålda och har börjat dejta Jake Gyllenhaal och värkar lyckig.
6.
Twilight bruden -Kristen Stewart har hunnit med mycket iår några filmer och i november börja hon filma den näst sista twilight filmen. Och det ryktas fortfarande om Robsten men vem vet?
5.
Vi vet alla vem Julia Roberts är men nu vet vi också Emma Roberts är 2010 var hennes år, 7 filmer släppte hon i år och alla blev lyckade.
4.
Eva Longoria Parker har hostat och varit upptagen med Desperate Housewives de här året men hon har lyckats  stannat på top ändå.
3.
Disney's söta Selena Gomez 2010 har varit otroligt kul för Selena hon har ''dejtat the biebs'' tydligen bråkat med sin föra bff Demi Lovato. ''Dejtat Nick Jonas igen'' 
2.
Demi Lovato's år har vait jobbigt och kul, bråk med Shorty från Abdc och gjorde slut med Joe jonas och bråk med Selena Gomez sägs det. Men Demi har haft ett bra år för hennes kariär.
1.
Miley Cyrus har helt klart haft det bästa och värsta år, Hon har prövat på lite saker och gjort lite filmer. Men Miley har varit hetast i år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0