Kärlek eller bara vänner?


När Justin och Selena sågs på Santa Monica Pier den 6 feb säger ögonvittnen till HollywoodLife.com att Justin Bieber var den perfekte gentlemannen mot Selena Gomez, han bar till och med hennes jacka

Detta är nästan för söt för att vara sant! Justin Bieber och Selena Gomez fick världen åter på nytt att undra om de är ett pat genom att hålla varandra händerna och kyssas när det var på en date i  Santa Monica. 

"Selena beställde en chokladglass i en strut" berättar ett ögonvittne på Soda Jerks - ett litet café på Pieren - "Hon försökte betala med sitt kreditkort, men Justin tog ut det ur hennes hand och gav fram sitt kort istället!" Justin betlade Selenas glass som konstade $ 2,00, men Justin själv beställde inget! "De var ganska tysta. Ärligt talat,så verkade de som väldigt vanliga människor."

Men när de hängde på den poppulära turistorten sågs de inte spela några spel eller liknande utan de tillbringade all sin tid gående längst strandpromenaden. En stor skara människor sammlades runt dem när de gick bort från stranden! "Det var jätte många som viskade och tog kort med deras mobiler" tillade källan.

skrevet av justindrewbieber

Ser ut som dom äntligen visar kärleken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0